“Muuttaessani tänne – – edullisen kodin löytäminen Helsingistä lemmikin kanssa ei ollut helppoa – –  Onneksi laitoin hakemuksen teille, muistaakseni sain teiltä soiton jo seuraavana päivänä että teillä on tarjota minulle asunto. Kiitos tästä, työskentelen nykyään unelma-ammatissani – –  ja olen löytänyt paikkani tässä elämässä.” – Asukas

NAL Asunnot on voittoa tavoittelematon yhtiö, joka vuokraa ja rakennuttaa kohtuuhintaisia koteja alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille.

Omistamme yli 2 200 asuntoa pääkaupunkiseudulla ja muissa isommissa keskuksissa, joissa kohtuuhintaiselle vuokra-asumiselle on kysyntää.

Oma koti on itsenäisen elämän edellytys, mutta varsinkin pääkaupunkiseudulla vuokrataso on useimmille nuorille kohtuuttoman korkea.

Tarjoamalla nuorille kohtuuhintaisia koteja sekä hyvän asumisen palveluja tuemme heidän itsenäistymistään ja työelämään siirtymistä sekä ehkäisemme syrjäytymistä ja asunnottomuutta.

Asiakkaitamme ovat kaikki alle 30-vuotiaat nuoret aikuiset, joilla on tarvetta kohtuuhintaiselle asumiselle. Talomme, kotimme ja palvelumme on suunniteltu nuorten aikuisten tarpeisiin sopiviksi. Nuorille olemme vastuullinen, turvallinen ja joustava vuokranantaja.

Omistajamme on nuorten asumisen valtakunnallinen edunvalvoja ja kattojärjestö, Nuorisoasuntoliitto NAL ry.

Asuntomme ovat ARA-asuntoja, eli rakennutamme vuokra-asuntoja korkotukilainoituksella sekä valtion erityisryhmien investointiavustuksilla.

“Rakastan asuntoani, tämä on ensimmäistä kertaa elämässäni paikka, jota voin oikeasti kutsua kodiksi. Niin kaunis ja turvallinen. – – Olen niin kertakaikkisen kiitollinen ja onnellinen, että saan asua täällä.  – – Olen saanut täältä hyviä ystäviä. Täällä on ihmisen hyvä asua.” – Asukas