“Muuttaessani tänne – – edullisen kodin löytäminen Helsingistä lemmikin kanssa ei ollut helppoa – –  Onneksi laitoin hakemuksen teille, muistaakseni sain teiltä soiton jo seuraavana päivänä että teillä on tarjota minulle asunto. Kiitos tästä, työskentelen nykyään unelma-ammatissani – –  ja olen löytänyt paikkani tässä elämässä.” – Asukas

Rakennutamme ja vuokraamme kohtuuhintaisia koteja nuorille aikuisille.

Olemme voittoa tavoittelematon vuokrataloyhtiö, jonka omistaa Nuorisoasuntoliitto ry (NAL), nuorten asumisen valtakunnallinen edunvalvoja. Omistamme yli 2000 asuntoa pääkaupunkiseudulla ja muissa isommissa keskuksissa, joissa kohtuuhintaiselle vuokra-asumiselle on kysyntää. Asuntomme on tarkoitettu työelämässä aloitteleville alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille.

Oma koti on itsenäisen elämän edellytys, mutta varsinkin pääkaupunkiseudulla vuokrataso on useimmille työuransa alkuvaiheessa oleville nuorille kohtuuttoman korkea. Tarjoamalla nuorille kohtuuhintaisia koteja tuemme heidän itsenäistymistään, työelämään siirtymistä ja ehkäisemme syrjäytymistä. Rakennutamme vuokra-asuntoja korkotukilainoituksella sekä valtion erityisryhmien investointiavustuksilla.

Pidämme hyvää huolta asukkaistamme ja taloistamme.

Olemme nuorille vastuullinen, turvallinen ja joustava vuokranantaja. Panostamme talojemme ylläpitoon, jotta taloissamme on turvallista ja viihtyisää asua.

Asukkaamme voivat osallistua erilaisiin asukastapahtumiin kuten leffailtoihin ja liikuntatapahtumiin. Asukkaille on myös tarjolla tietoa ja tukea itsenäiseen asumiseen. Tarvittaessa asukkaat voivat saada henkilökohtaista asumisneuvontaa- ja ohjausta.

Otamme huomioon nuorten tarpeet.

Asuntomme on suunniteltu vastaamaan nuorten tarpeisiin. Talomme sijaitsevat lähellä nuorten tarvitsemia palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Asukastoimikunnissa asukkaat pääsevät vaikuttamaan oman kotitalonsa asioihin. Kuuntelemme nuorten toiveita sekä seuraamme asumisen muutoksia ja kehitämme toimintaamme niiden mukaisesti.

“Rakastan asuntoani, tämä on ensimmäistä kertaa elämässäni paikka, jota voin oikeasti kutsua kodiksi. Niin kaunis ja turvallinen. – – Olen niin kertakaikkisen kiitollinen ja onnellinen, että saan asua täällä.  – – Olen saanut täältä hyviä ystäviä. Täällä on ihmisen hyvä asua.” – Asukas

Haluaisitko kuulla meistä lisää? Ota meihin yhteyttä!