Koronavirusepidemian vaikutus toimintaamme

Haluamme pitää erityisen hyvää huolta asukkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvoinnista näinä poikkeuksellisina aikoina. Jotta voisimme parhaamme mukaan varjella kaikkien terveyttä sekä omalta osaltamme minimoida koronaviruksen leviämistä, olemme tehneet joitain muutoksia toimintaamme.

ASUNNON HAKU

Asuntoa voi hakea normaalisti sähköisellä hakemuksella. Suosimme asukashaastatteluissa puheluita.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme käyntipäivät ovat tiistaisin ja torstaisin kello 9.00 – 17.00. Suosittelemme kuitenkin hoitamaan asioita mahdollisimman paljon puhelimitse tai sähköpostilla. Asunnon avainten noudot ja vuokrasopimusten allekirjoitukset pyydämme sopimaan asiakaspalvelun kanssa.

Voidaksemme pitää huolen suositelluista turvaväleistä, palvelemme vain kahta asiakasta kerrallaan toimistossamme. Soita ovikelloa ja noudata saamiasi ohjeita. Suosittelemme odottamaan omaa vuoroa ulkona. Kun näet edellisen asiakkaan poistuvan voit tulla soittamaan ovisummeriamme uudestaan.

Vierraillessasi toimistollamme pyydämme käyttämään maskia ja huolehtimaan hyvästä käsi- sekä yskimishygieniasta.

Muissa kaupungeissa saat ohjeet avainten hakemisesta paikallisyhdistykseltä. Pois muuttavat saavat erikseen sähköpostitse ohjeet avainten palauttamisesta.

Puhelinaikamme toimivat normaalisti. Nopeimmin saat hoidettua asiasi sähköpostin välityksellä (asiakaspalvelu@nalasunnot.fi).

TALOJEN YLEISET TILAT

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme suosittele kokoontumista yhteistiloihin. Tästä syystä olemme sulkeneet kerhohuoneiden varauskalenterit.
Kulkeminen tilojen kautta on edelleen mahdollista, tarpeen niin vaatiessa.

Turha oleskelu ja yleisissä tiloissa kokoontuminen ystävien kanssa on nyt kielletty.

Saunat ovat käytössä normaalisti ja myös lenkkisaunat pyörivät jälleen.

Pyydämme kaikkia asukkaitamme edelleen huolehtimaan erityisen tarkasti hyvästä hygieniasta sekä noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia yleisiä tiloja käytettäessä.

TALOJEN TEHOSTETTU SIIVOUS

Talojemme tehostettu siivous jatkuu. Talojen yleisiä tiloja, kuten hissien nappeja, oven kahvoja ja kaiteita desinfioidaan siivousten yhteydessä.

ASUKASTOIMINTA JA ASUMISOHJAUS

Asukastoimintaa ei järjestetä toistaiseksi. Asumisohjaajat eivät myöskään tällä hetkellä päivystä taloilla. Asumisohjaajaat ovat kuitenkin tavoitettavissa sosiaalisen median, puhelimen ja sähköpostin kautta.

HUOLTO

Huoltotyöt pyritään hoitamaan normaalisti. Kiireettömien korjaustöiden hoitamisessa voi olla viivettä. Jos vikailmoitus ei ole kiireellinen, harkitse, voisiko ilmoituksen tehdä myöhemmin.

KIERRÄTYS

Toistaiseksi lajittele nenäliinat sekajätteeseen biojätteen sijaan. Nyt on myös erityisen tärkeää olla jättämättä roskia lojumaan roskiksen ulkopuolelle, jotta linnut tai muut eläimet eivät pääse levittämään roskia ympäriinsä.

 

 

Huolehdithan muutenkin erityisen hyvin käsihygieniasta ja noudatat sekä THL:n että Suomen hallituksen ohjeita.

Teemme parhaamme, jotta palvelumme olisi sujuvaa näinäkin aikoina, mutta pyydämme kärsivällisyyttä mahdollisten viivästysten vuoksi.

Seuraathan aktiivisesti tiedotustamme, tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti, noudatamme viranomaisten ohjeita ja teemme tarvittaessa lisää muutoksia toimintaamme.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

 

Muokattu 11.6.