Koronavirusepidemian vaikutus toimintaamme

Haluamme pitää erityisen hyvää huolta asukkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvoinnista näinä poikkeuksellisina aikoina. Jotta voisimme parhaamme mukaan varjella kaikkien terveyttä sekä omalta osaltamme minimoida koronaviruksen leviämistä, olemme tehneet joitain muutoksia toimintaamme.

ASUNNON HAKU

Asuntoa voi hakea normaalisti sähköisellä hakemuksella. Suosimme asukashaastatteluissa puheluita.

ASIAKASPALVELU

Toimistomme on toistaiseksi auki vain erikseen sovitusti. Palvelemme tällä hetkellä ainoastaan avaimia hakemaan tulevia pääkaupunkiseudun uusia asukkaita. Muissa kaupungeissa saat ohjeet avainten hakemisesta paikallisyhdistykseltä. Pois muuttavat saavat erikseen sähköpostitse ohjeet avainten palauttamisesta.

TALOJEN YLEISET TILAT

Talojen kerhohuoneet eivät ole varattavissa toistaiseksi. Asukkaat voivat edelleen varata saunavuoroja itselleen, mutta yleiset lenkkisaunat on kielletty. Talojen pesutuvat toimivat normaalisti.

Huolehdittehan erityisen hyvin hygieniasta, kun käytätte yleisiä tiloja.

TALOJEN TEHOSTETTU SIIVOUS

Kaikissa taloissamme tehostetaan siivousta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Talojen yleisiä tiloja, kuten hissien nappeja, oven kahvoja ja kaiteita desinfioidaan siivousten yhteydessä.

ASUKASTOIMINTA JA ASUMISOHJAUS

Kaikki tapahtumat ja asukastoiminta tulee lopettaa taloilla toistaiseksi. Asumisohjaajat eivät myöskään päivystä taloilla toistaiseksi. Asumisohjaajaan voit olla yhteydessä sosiaalisen median, puhelimen ja sähköpostin kautta.

HUOLTO

Huoltotyöt pyritään hoitamaan normaalisti. Kiireettömien korjaustöiden hoitamisessa voi olla viivettä. Jos vikailmoitus ei ole kiireellinen, harkitse, voisiko ilmoituksen tehdä myöhemmin.

KIERRÄTYS

Toistaiseksi lajittele nenäliinat sekajätteeseen biojätteen sijaan. Nyt on myös erityisen tärkeää olla jättämättä roskia lojumaan roskiksen ulkopuolelle, jotta linnut tai muut eläimet eivät pääse levittämään roskia ympäriinsä.

Huolehdithan muutenkin erityisen hyvin käsihygieniasta ja noudatat sekä THL:n että Suomen hallituksen ohjeita.

Teemme parhaamme, jotta palvelumme olisi sujuvaa näinäkin aikoina, mutta pyydämme kärsivällisyyttä mahdollisten viivästysten vuoksi.

Seuraathan aktiivisesti tiedotustamme, tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti, noudatamme viranomaisten ohjeita ja teemme tarvittaessa lisää muutoksia toimintaamme.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!