Asuntohaku Espoon Suvelaan alkanut!

Asuntohaku Espoon Suvelaan syyskuun lopussa valmistuvaan taloon on auki.

Osoitteeseen Kirstinharju 4 B valmistuu syyskuun lopussa 59 uutta vuokra-asuntoa nuorille aikuisille. Suurin osa valmistuvista asunnoista on yksiöitä, mutta mukana on myös jonkin verran kaksioita.

  • Yksiöt: 31,5–33,50m2, vuokra n. 495–540€/kk
  • Kaksiot: 44–47m2, vuokra n. 670–720€/kk

Vesimaksu on 20€ kuukaudessa henkilöltä. Asunnoissamme ei tarvitse maksaa vakuutta.

Astianpesukone jokaisessa asunnossa

Jokaisessa asunnossa on astianpesukone ja induktioliesi. Asukkaiden käytössä on maksutta talon sauna, pesutupa sekä korttelin yhteistila, jota asukkaat voivat varata omaan käyttöönsä. Tutustu taloon ja katso kuvia vielä keskeneräisistä asunnoista täältä.

Huippusijainti lähellä palveluita

Kirstinharju 4 B on erinomaisella paikalla liikenneyhteyksien varrella ja lähellä palveluita. Lähin ruokakauppa löytyy viiden minuutin kävelymatkan päästä. Parin sadan metrin päässä on bussipysäkki ja lähimmälle juna-asemalle Espoon keskukseen kävelee 10 minuuttia. Juna-asemalta matkustaa reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan.

Kauppakeskus Entresseen on talolta 750 metrin matka. Kauppakeskuksesta löytyy laaja valikoima liikkeita, ravintoloita, kahviloita sekä kirjasto.

Suvela ja Espoon keskus tarjoavat myös mahdollisuuksia monipuoliseen harrastamiseen. Esimerkiksi reilun kilometrin päässä on uima- ja liikuntahalli.

Asunnon hakeminen

Asuntoa voivat hakea 18–29-vuotiaat nuoret aikuiset. Asunnoissa voi asua siihen saakka, kunnes vuokralainen täyttää 35 vuotta. Huomaathan, että talo on savuton.

Asuntojen haku tapahtuu täyttämällä hakemus Nuorisoasuntoliiton hakujärjestelmässä. Valitse hakemukseen Kirstinharju 4 B.

Täytäthän hakemuksen huolellisesti!

Hakemuksia aletaan käydä heti läpi. Asukkaat valitaan haastatteluiden perusteella. Haastatteluun hyväksytyille ilmoitetaan asiasta erikseen. Valitettavasti emme ehdi vastata omaa hakutilannetta koskeviin yksittäisiin tiedusteluihin, joten odotathan yhteydenottoa. 

Hakemukset käsitellään hakujärjestyksessä, mutta asunnottomat, muut kiireellisessä asunnon tarpeessa olevat sekä ensimmäistä kertaa omaan kotiin muuttavat ovat hakijoissa etusijalla.

Huomaathan, että asukkaiksi ei tässä kohtaa hyväksytä asunnon vaihtajia, eli NAL Asuntojen nykyisiä asukkaita ei oteta haussa huomioon.