Yhdessä, vastuullisesti, välittäen – NAL Asunnoilla uusi strategia

NAL Asunnot on julkaissut uuden strategiansa. Strategia ohjaa kaikkea yhtiön toimintaa vuosina 2021–2023.

Jotta jokaisella nuorella on koti, josta käsin voi rakentaa hyvää elämää

NAL Asuntojen tarkoituksena on, että jokaisella nuorella olisi koti, josta käsin voi rakentaa hyvää elämää. Pienten kohtuuhintaisten vuokrakotien kysyntä on etenkin pääkaupunkiseudulla suurta ja NAL Asuntojen hakijamäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa jo vuosia. Jotta yhä useammalla nuorella olisi mahdollisuus kohtuuhintaiseen kotiin, NAL Asuntojen tavoitteena on, että yhtiöllä on tarjota 3000 asuntoa vuoteen 2026 mennessä.

Strategiakautena NAL Asunnot panostaa kohtuuhintaisten ja laadukkaiden kotien lisäksi nuorten tarpeisiin suunniteltuihin hyvän asumisen palveluihin. NAL Asunnot haluaa toimia vuokra-asumisen palveluiden edelläkävijänä tukeakseen yhä paremmin nuoria itsenäiseen elämään.

Tavoitteissa onnistuakseen yhtiö keskittyy lähivuosina etenkin asukasymmärryksen, palveluosaamisen, muutoskyvyn ja yhteistyön vahvistamiseen.

Yhdessä, vastuullisesti ja välittäen

NAL Asunnot on nuorille vastuullinen, välittävä ja joustava vuokranantaja, jonka talot, kodit ja palvelut on suunniteltu nuorten aikuisten tarpeet ja sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristövaikutukset huomioiden. NAL Asuntojen uudet arvot yhdessä, vastuullisesti ja välittäen, ovat yhtiön toimintaa kokonaisvaltaisesti ohjaavia periaatteita.

YHDESSÄ: Teemme asiat toiset huomioon ottaen sekä toistemme ammattitaitoa hyödyntäen ja tietoa jakaen.

VASTUULLISESTI: Emme tavoittele voittoa, rakennamme asioita kestävästi ja kannamme vastuuta yhteisestä tulevaisuudesta.

VÄLITTÄEN: Toimimme ihmisläheisesti ja pidämme hyvää huolta kaikista asukkaistamme ja jokaisesta NAL-yhteisön jäsenestä.

Strategia työstettiin yhteistyössä konsulttitoimisto Un/known:in sekä NAL Asuntojen henkilöstön ja hallituksen jäsenten kanssa.

Lue lisää strategiasta täältä.