Uusia vuokra-asuntoja Vantaalle, haku jo käynnissä!

Kesäkuun lopussa valmistuu uusia vuokra-asuntoja Vantaalle Kehäradan läheisyyteen Keimolanmäkeen. Rakenteilla on 61 vuokra-asuntoa nuorille aikuisille, sekä yksiöitä että kaksioita. Talossa on asukkaiden käyttöä varten ilmainen sauna, peustupa ja kerhotila. Talo on hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. Asukkaiden käytössä on 10M:n ilmainen nettiliittymä.

Vuokravakuus määräytyy asunnon koon mukaan. Alle 40m²:n asunnoissa vakuus on 650 euroa ja yli 40m²:n asunnoissa 950 euroa. Kotivakuutuksen ottaminen alentaa vakuuden määrää 100 eurolla.

Hae asukkaaksi

Hae asukkaaksi täyttämällä hakemus osoitteessa: www.nal.fi. Asukasvalinnasta asuntoihin vastaa Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot yhdistyksessä Tarja Hanhisalo. Voit tiedustella asunnoista ja hakuprosessista Tarjalta  sähköpostitse tai tarja.hanhisalo@pks.fi tai puhelimitse 040 833 8667.

Hakijoiden tulee olla alle 30-vuotiaita nuoria aikuisia. Etusija haussa annetaan itsenäistyville, asunnottomille ja työelämän alussa oleville nuorille aikuisille.

 

Tutustu myös muihin asuntoihimme!