Samuli Killström luotsaamaan NAL Asuntoja

NAL Asuntojen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Samuli Killström.

Kiinteistöalalla monipuolisissa tehtävissä toiminut Samuli Killström siirtyy NAL Asunnoille kiinteistöjen hallinnointiin erikoistuneesta Cromwell Property Groupista, Senior Asset Managerin tehtävästä. Killström aloittaa uudessa toimessaan maanantaina 19.3.

Aiemmin Samuli Killström on toiminut muun muassa liiketoimintajohtajana kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio Newsecissa ja Lidl:n kauppapaikanhankkijana. Kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Killström tuo NAL Asuntoihin vahvaa talous- ja johtajuusosaamista sekä innovatiivista kehittämisotetta.

”Samuli Killström vakuutti meidät monipuolisella kokemuksellaan, kunnianhimoisella asenteellaan sekä näkemyksillään yhtiön ja organisaation kehittämisestä.”

”Uskon, että Samulin johdolla NAL Asunnot tulee myös tulevaisuudessa toimimaan nuorisoasumisen edelläkävijänä.”, NAL Asuntojen hallituksen puheenjohtaja Simo Rissanen perustelee valintaa.

Uusi toimitusjohtaja haluaa kehittää edelleen nuorten laadukasta kohtuuhintaista asumista.

”Olen erittäin otettu ja innoissani mahdollisuudesta päästä johtamaan ja kehittämään hyvässä kunnossa olevaa yhtiötä. On hienoa päästä yhdessä nuorten kanssa miettimään mitä tulevaisuuden asuminen on sekä millaisia palveluita ja toimintamalleja he haluavat ja arvostavat.”, sanoo Killström.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Samuli Killström,  puh. 050 420 39 64, samuli.killstrom@nalasunnot.fi

Hallituksen puheenjohtaja Simo Rissanen, puh. 050 466 9003, simo.rissanen@nalasunnot.fi