1. Arvonnan järjestäjänä on NAL Asunnot Oy.

2. Arvontaan voi osallistua Instagramissa tai Facebookissa NAL Asuntojen sivulla julkaistussa arvontajulkaisussa ilmoitettuna aikana.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. NAL-konsernin työntekijöillä ei ole osallistumisoikeutta.

4. Yksi henkilö voi osallistua samaan arvontaan ainoastaan yhden kerran.

5. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.

6. Osallistuneiden kesken arvotaan julkaisussa kerrotut tuotteet/palkinnot. Mitään palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.

7. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

8. Voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä ja/tai kommentilla julkaisussa. Jos voittaja ei lähetä yhteystietojaan 1 kuukauden kuluessa voitosta ilmoittamisesta, voidaan arvonta suorittaa uudelleen. Voittajan luovuttamia osoitetietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

9. Osallistumalla arvontaan osanottajat suostuvat siihen, että voittaessaan arvonnan, NAL Asunnoilla ja NAL:lla on oikeus julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. NAL Asunnot voi käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia tietoja markkinoinnin kohdistamiseen ilman erillistä ilmoitusta.

12. NAL Asunnot maksaa tarvittaessa lakisääteiset arpajaisverot.

13. NAL Asunnoilla on oikeus hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

12. Instagram/Facebook ei ole mukana arvonnoissa. Instagram/Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontoja millään tavalla.