Asuntojen haku Kalasatamaan auki!

Kalasatamaan Verkkosaarenkadulle helmikuuksi valmistuvan talomme asuntojen haku on alkanut!

Taloon valmistuu 77 vuokra-asuntoa nuorille aikuisille. Suurin osa valmistuvista asunnoista on yksiöitä, mutta mukana on myös kaksioita pariskunnille, pienille perheille tai kämppäkavereille.

  • Yksiöt: 30–35,50m2, vuokra n. 545–677€/kk
  • Kaksiot: 44–45,50m2, vuokra n. 790–855€/kk

Alle 40m²:n asunnoissa vakuus on 650 euroa ja yli 40m²:n asunnoissa 950 euroa. Kotivakuutuksen ottaminen alentaa vakuuden määrää 100 eurolla. Vesimaksu on 20€ kuukaudessa henkilöltä.

Verkkosaarenkatu 7 on kivenheiton päässä Kalasataman metroasemasta, Kauppakeskus Redistä ja merestä.

Laajat yhteistilat koko korttelin käytössä

Talo on osa kolmen talon muodostamaa korttelia. Viereiseen Setlementtiasuntojen taloon muuttaa opiskelijoita ja Kiinteistöyhtiö Ars Longan senioritaloon valmistuu asuntoja seniori-ikäisille taiteilijoille.

Talojen laajat yhteistilat ovat kaikkien korttelin asukkaiden käytössä. Korttelissa on muun muassa saunatilat, pesutupa, kattoterassi, työskentelytiloja ja katolla viljelyaltaita.

Asunnon hakeminen

Tutustu taloon ja katso kuvia vielä keskeneräisistä asunnoista.

Asuntoa voivat hakea 18–29-vuotiaat nuoret aikuiset. Asunnot on tarkoitettu työssäkäyville tai työelämään hakeutuville nuorille aikuisille. Asunnoissa voi asua siihen saakka, kunnes vuokralainen täyttää 35 vuotta. Huomaathan, että koko kortteli on savuton.

Asuntojen haku tapahtuu täyttämällä hakemus Nuorisoasuntoliiton hakujärjestelmässä.

Täytäthän hakemuksen huolellisesti!

Hakemuksia aletaan käydä heti läpi. Asukkaat valitaan haastatteluiden perusteella. Haastatteluun hyväksytyille ilmoitetaan asiasta erikseen. Valitettavasti emme ehdi vastata omaa hakutilannetta koskeviin yksittäisiin tiedusteluihin, joten odotathan yhteydenottoa. 

Hakemukset käsitellään hakujärjestyksessä, mutta asunnottomat, muut kiireellisessä asunnon tarpeessa olevat sekä ensimmäistä kertaa omaan kotiin muuttavat ovat hakijoissa etusijalla.

Huomaathan, että asukkaiksi ei tässä kohtaa hyväksytä asunnon vaihtajia, eli NAL Asuntojen nykyisiä asukkaita ei oteta haussa huomioon.