Asuntohaku auki Jätkäsaareen valmistuviin uusiin asuntoihin

Keskelle Jätkäsaarta valmistuu maaliskuun lopussa 84 asuntoa nuorille aikuisille. Asuntohaku Gibraltarinaukio 4:ään on nyt auki.

8-kerroksiseen Gibraltarinaukio 4:ään tulee 60 yksiötä ja 24 kaksiota. Osassa kaksioita on parveke puistoon päin.

  • Yksiöt: 28,5–30,5m2, vuokra 545–600€/kk
  • Kaksiot: 41,0–49,5m2, vuokra 780–995€/kk

Vesimaksu on 25€ kuukaudessa henkilöltä. Asunnoissamme ei tarvitse maksaa vakuutta.

Vuokraan kuuluu 10M:n internetyhteys sekä talon saunan ja pesutuvan maksuton käyttö.

Autopaikkoja asukkaiden käyttöön tulee yhteensä 10 kappaletta, yksi korttelin yhteiseen parkkihalliin ja loput 9 kappaletta läheiseen P-Atlakseen. Autopaikan vuokra on 40€/kk. Jos halukkaita autopaikan vuokraajia on enemmän kuin autopaikkoja, autopaikat arvotaan maaliskuun loppupuolella kiinnostuksen ilmaisseiden tulevien vuokralaisten kesken.

Katso kuvia vielä keskeneräisistä asunnoista.

Merellistä asumista keskustan tuntumassa

Gibraltarinaukio 4 sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Jätkäsaarta Länsisatamankadun ja Atlantinkadun kulmassa, Hyväntoivonpuiston vieressä. Jätkäsaari tarjoaa merellistä asumista keskustan palveluiden läheltä. Raitiovaunupysäkki sijaitsee korttelin päässä ja lähimpään ruokakauppaan on 200 metriä. Talon läheisyydestä löytyy puisto, kahviloita, ravintoloita, kauppoja sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

Kohteen energiatehokkuuteen on kiinnitetty suunnittelussa huomiota ja asunnoissa on kaukolämmöllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys ja lisäksi osa kiinteistön käyttämästä sähköstä tuotetaan aurinkopaneelein. Hankkeelle on myönnetty Kuntarahoituksen Vihreää rahoitusta. Rahoitusta voidaan myöntää investointihankkeille, joissa syntyy selkeitä ja mitattavia ympäristölle hyödyllisiä vaikutuksia.

Talo on osa suurempaa Jätkäsaaren palvelukorttelit -kokonaisuutta. Valmistuessaan kortteleissa on monimuotoisen asumisen lisäksi muun muassa ruokakauppa, päiväkoti ja hotelli. Kylätalo tulee palvelemaan alueen asukkaita, ja tarjoaa muun muassa mahdollisuuden käyttää kirjastoa, kuntoilutilaa, talvipuutarhaa ja kokoontua talon kahvilaan. Asukkaat voivat myös varata maksutta asukkaiden yhteistä olohuonetta omaan käyttöönsä.

Asunnon hakeminen

Asuntoa voivat hakea alle 30-vuotiaat nuoret aikuiset. Asunnoissa voi asua siihen saakka, kunnes vuokralainen täyttää 35 vuotta. Huomaathan, että koko talo on savuton.

Asuntojen haku tapahtuu täyttämällä hakemus nuorisoasunnot.fi -sivustolla. Valitse hakemukseen Gibraltarinaukio 4.

Täytäthän hakemuksen huolellisesti!

Hakemuksia aletaan käydä heti läpi. Asukkaat valitaan haastatteluiden perusteella. Haastatteluun hyväksytyille ilmoitetaan asiasta erikseen.

Valitettavasti emme ehdi vastata omaa hakutilannetta koskeviin yksittäisiin tiedusteluihin, joten odotathan yhteydenottoa.

Hakemukset käsitellään hakujärjestyksessä, mutta asunnottomat, muut kiireellisessä asunnon tarpeessa olevat sekä ensimmäistä kertaa omaan kotiin muuttavat ovat hakijoissa etusijalla. Lue lisää hakemisesta.

Huomaathan, että asukkaiksi ei tässä kohtaa hyväksytä asunnon vaihtajia, eli NAL Asuntojen nykyisiä asukkaita ei oteta haussa huomioon.